Resultatlistor från arrangörer
Skrivet av David Svantesson   
2008-11-12

Det viktigaste för att Oxtracts funktioner/tjänster ska vara användbara är att de flesta tävlingsresultat blir inlästa i vår databas. Vi har fått stor hjälp från våra användare med detta, som laddat upp många tävlingar. Vi har också fått in resultaten från en stor  andel av 2008 års tävlingar, men det saknas ändå en del.

För att förbättra antal uppladdade resultat har vi nu börjat skicka ut förfrågningar om resultatlistorna direkt från arrangören av en tävling. Detta skickas ut med e-post några dagar innan tävlingen, till den e-postadress som finns angiven i SOFTs tävlingskalender. Genom att följa en länk kan arrangören på några sekunder ladda upp xml-filen från tävlingsprogrammet (OLA eller OE). Vi hoppas att många arrangörer ska se fördelen med att ladda upp resultaten till Oxtract och att detta ska öka andelen uppladdade tävlingsresultat.

Vi tar gärna emot idéer om vi kan förbättra den här proceduren för att få upp fler resultat eller andra synpunkter från arrangörer. Kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det .

Senast uppdaterad ( 2008-11-12 )
 
< Föregående   Nästa >

Snabbsök

Logga in