Många nya besökare till Oxtract
Skrivet av Per Svantesson   
2006-11-09

Besökarna strömmar in efter att Oxtract har uppmärksammats bl.a. på alternativet. Vi hade tänkt vänta lite tills vi fått klart några till viktiga funktioner och sen skriva en nyhet till Alternativet, men nu är det väl försent att vänta... =)  Jättekul med alla besökare dock! Längre ner, och i våran FAQ kan ni läsa mer om Oxtract ifall ni undrar vad det här är.

 Just nu:

  • Alla tävlingar för 2006 är inlästa! (För någon procent mindre tävlingar saknas helt resultatfiler, så att ingen inläsning har kunnat skett)

Vårat mål är alltså förutom att alltid samla in alla aktuella resultatlistor att läsa in mycket fler resultatfiler från tidigare år också, men tanken är att våra aktiva besökarna ska göra en del av jobbet (sidan är Web 2.0, om man ska slänga sig med fina webbdesignerord). Så prova gärna att läsa in en gammal resultatfil från din eller någon annans klubb. Du måste vara registerad (för att undvika spammare och sabotage) men, sen är det bara att trycka på "Ladda upp" och försöka följa instruktionerna.

Vi är också mycket glada för positiva och negativa kommentarer, buggrapporter och förslag. Skriv gärna i vårat forum, du behöver inte vara registrerad. 

Kommer snart:

  • Kalender (Både för 2006 så man kan se vad som är inläst och inte, och även framåt.)
  • Bättre hjälpfunktioner, ffa. vid inläsning av tävling
  • Automatiska mail till arrangör där vi ber dem att ladda upp resultat 
  • Bättre statistik för klubbar, distrikt och länder
  • Korrigering av fel (Användare kan markera vad som är fel och föreslå ändring)
  • Inläsning av stafetter (patrulltävlingar kommer däremot dröja, vi har ingen bra idé där) 

Observera att "snart" är ett relativt ord och att vi gör det här på våran fritid. Det finns mao inga deadlines eller garantier. 

Senast uppdaterad ( 2006-11-22 )
 
< Föregående   Nästa >

Snabbsök

Logga in