Nu kör vi!
Skrivet av Per Svantesson   
2006-10-08

Äntligen är det dags att visa upp Oxtract för en bredare krets! Oxtract är en resultatdatabas med unika möjligheter att analysera resultat och statistik. Vi är i ett "beta"-stadie när vi vill testa vad som fungerar, kom gärna med buggrapporter.

För att se vad Oxtract kan göra, testa att antingen söka på ditt namn eller din klubb under "Katalog / Sök" eller leta upp någon tävling under "Tävling". De flesta namn, klubbnamn eller ikoner är klickbara och leder vidare till nya sidor. Har du lust kan du också testa att ladda upp en egen resultatfil i systemet.


Vi tar gärna emot frågor, synpunkter  eller kommentarer via mail eller i vårat forum! Det gäller alla synpunkter på saker som är fel eller önskemål om funktioner. Det går också att läsa vanliga frågor eller ställa frågor i FAQ.

När det gäller webbläsare är vi medvetna om att sidan inte ser så bra ut i Internet Explorer. Vi uppmanar alla att använda Mozilla Firefox eller någon annan modern webbläsare i stället för Internet Explorer. Vi prioriterar inte att fixa IE-designen efter som IE innehåller så mycket buggar. Men om någon har synpunkter på hur css-filen för IE ska ändras så att sidan ser bättre ut tar vi gärna emot dem!

 

Välkomna!

 

Senast uppdaterad ( 2006-11-22 )
 
< Föregående   Nästa >

Snabbsök

Logga in